FRÅGESTUND!

Nu ska jag ha frågestund! Ni får fråga precis vad ni vill och jag lovar att vara 100% ärlig!! Alla svar får ni på fredag!
Och den som gör flest och bäst frågor ska få "5" länkar i olika inlägg! Kram!


En sak ni nog INTE visste om mig!

Jag äter inte grönsaker! Eller jo majs men vissa säger att de är frukt! Men jag äter inte en ända grönsak! Det är så äckligt! Helt ärligt så om jag varit Normal hade kg nog varit skit tjock, för jag äter godis varje dag! VARJE dag! Haha men hörs puss!


Elin Fridström

Besök bloggen! Läsvärd och ett extra pluss! Sötaste tjejen! Hon skriver om allt sin vardag och sin fina pojkvän Anton!

LÄNK!
www.marieelinbylen.devote.se
www.marieelinbylen.devote.se
www.marieelinbylen.devote.se


Time out!

Tar en paous ett tag! Puss!


Haha godmorgon

Tja! Kom hem från skolan för några timmar sedan, men när jag kom hem så käka ja en halv ben and jerrys och hahaha och somna!! Men ses imorgon! Kram!


Haha kolla vad gulligt Billy skrev på sin arm! <3 för söt Asså!


bilder!

bara bilder på mig jag vet... men de var lite syftet! men jaja hörs puss!

Går till mig och så kommer Petra!

tja! jag och Annie kommer att gå hem till mig om 5 min, så kommer petra hem till mig också! Ska bli skönt att vara vi tre! Men vet inte vad vi ska göra hos mig, men vi myser vell i soffan bara, snackar och massa! jaja men nu måste vi gå! PUSS!
ps: ny header! gillar ni den? ser ni den inte tryck på f5 :)

Mys med Annie hjärtat!

tja !
Myser med annie hos henne just nu! kom till henne för kanske 2 timmar sedan :P men nu målar hon mina naglar :D Men vi ska dygna inatt... så vi ska kunna gå till mig vid 5-6 xd men jag har inget och skriva! PUSS!image description
Annie och hennes kompis...¨
sorry för Arkiv...

Gäster!

Snart kommer gästerna! Om kanske 10 min! Då kommer några kompisar till familjen! Sandra Lasse Bettan Grodan Magnus och Evelina ! Och en hund! Men hörs sen Puss!


Dagens Nikita TIPS!

Tänkte tipsa om frisören ja va på igår! Satch!! Sjukt bra och kostade inte så farligt mycket! Verkligen STORT pluss!
Tycker ni ska testa där! Dom är super!


God Morgon!

Tjena! Sitter på färjan påväg hem från Rindö nu då! Men vi vakna typ 11 och orkade inte gå upp, så vi låg kvar i sängen ett tag... Men sen så käka vi frukost sen packa ihop och dra sig hem! Men idag när jag kolla mig i spegeln så blev jag skit rädd av att jag hade brunt hår! Haha jaja men nu är mitt inlägg över, puss!


Färgat och klart!

Tja! Tittar på brüno me Hanna nu ska bara lägga ut video på håret :D kram!


God morgon!

God morgon alla läsare!

Sitter på bussen nu och ska snart gå av ! Skola idag igen... Tänker bara "hell no" men ja, vad gör man lixom? De är ju något man måste göra! Men slutar 14.55 idag men mamma smsa mig att jag och Hanna ska få gå 5 minuter tidigare för att få hinna med bussen mot stan! Så alltså slutar vi 14.50 :D men idag blir jag brunette!!! Men hörs sen! Ska av nu! Puss!


Huvet gör ont

Tja! Kom hem för typ 40 minuter sen! Men skulle ha slutat 15.40 men fick skit ont i huvet så ringde till mamma så fick jag åka hem... Men nu sitter jag och käkar lite godis och tittar på top model finalen! Men imorgon efter skolan åker jag och Hanna in till stan, så ska jag klippa mig och färga :) Blir brunette! Sen åker vi till Hanna så sover jag där! Men nu ska ja fortsätta titta på programmet så hörs!


Sorry för ingen uppdatering!

Hej, förlåt att jag inte bloggat idag! Men förs imorse han jag inte, sen på dagen va de Skola och sen skulle jag hämta mina syskon i skolan, och så ska man laga mat och Ååh! Så mycket och göra men så lite tid! Haha! Men nu ska ja lägga mig i sängen kolla bloggar och titta på tv! Men jaja kram!

Bild på bianca älskling!


Kom hem nu!

Tjena! Kom hem nu, men ska sova nu på en gång! E SJUKT trött! Aja hörs imorgon puss!


Mot moster

Drar hem till moster nu, men på fredag slaggar jag med Hanna! Och på lördag kommer det några familje kompisar! Men ska dra nu! Puss!


No uppdatering idag


Godnatt!

Ska sova! Är super trött! Puss!


-

...


Svar på kommentar

Anonym

asså kom igen bara för att du säger å men gud jag hatar mina föräldrar blablabla bullshit vem som helst fattar att du bara skriver så för att du absolut inte får som du vill och för att få uppmärksamhet!!!!!

Svar: hej du! De handlade om min familj, och om du stör dig på att ja skriver så eller att ja skriver dåligt så läs inte min jävla skit blogg då? Om den e så jävla usel så slösa inte bort ditt liv på min blogg? Och Vrf skriver du inte ditt namn? Vågar du inte så för din åsikt? Rädd för att få massa kritik?
Puss!


Rubriken stack ditåt ----->

Tja! Sorry för ingen uppdate i helgen... Men har helt glömmt! Men just nu är jag med Lollo och Karin :) vi ligger i sängen och tittar på tv!
Men igår så sov jag Lollo oh Emilia hos Karin :) det var kul! men ska vara social med tjejerna nu! Puss!


Fredag 13 ja juste...

Fan! E i skolan nu fast ja börjar 09.00 de e fan 40 minuter kvar! Fredag den 13 Idag Ju, så de finns en anledning... Men sorry för att ja inte blogga igår kväll, men va så jävla trött... Men ja va ju och shoppa igår! De va kul! Va där med mamma! Då blev de skol grejer och Hollister jeans oh Hollister kofta! De va Nice! Men på fredag blir jag BRUNETTE! WEHOOO! Glad tjej! Det var att jag hade och säga! Så puss och hej Nikita <3


Täby centrum:D

Tja! Kom nyss hem från Täby! Jag har shoppat skol grejer och jeans och kofta från hollister :D men imorgon kanske ja följer med hem till Hannas pappa! Weho! Kommer bli skit kul! Men nu ska ja skypa vidare med Arvid bästis! Puss!

(sorry för instagram bilder)


God morgon!

Godmorgon! Sitter hemma nu i soffan och ah bloggar på ipaden! Men drar till skolan snart, kommer bli lika tråkig lika äcklig lika o intressant! Men Ida slutar jag 15.30 och då hämtar mamma mig i skolan så drar vi till Täby Centrum för att köpa lite skol grejer och kanske lite kläder :) men hörs sen PUSS Nikita :)


Onödig kommentar!

En anonym person hade igår kommenterat mitt Depp inlägg och skrivigt att det är själv klart att jag skrev de för uppmärksamhet! Nej, så är det inte, jag har det jobbigt hemma med familjen, och så.. Och om du bu tycker att de är så ointressant så behöver du ju inte bry dig! Så slipper du lixom slösa bort dit liv med att vara otrevlig:D Puss från Nikita :)


Godnatt!

Hoppa ut ur duschen nyss och gjorde mig lite frech ;) men ska sova nu för att ja e så jävla trött! Men ah, imorgon så slutar jag 15.30 och då så kommer mamma och hämtar mig i Vaxholm så åker vi till Täby Centrum och shoppar lite kläder oh skol grejer! BLIR BRUNETTE PÅ TORSDAG!!! Wehoooo! Glad tjej! Men hörs imorgon puss!


Hemma från skolan!

Hej, rubriken säger allt, är hemma från skolan nu, det var kul och träffa alla kompisar men de SÖG i själva skol arbetet, vill bara ha sommar! Men skulle vart med Annie men hon skulle va me Petra och plugga.. Så nu bloggar ja och äter Kinder maxi:D jaja hörs kanske sen hejdå! <3


Första dagen i skolan!

Tja!

Drar till skolan om 20 min! Hatar skolan, men kul att få träffa kompisarna! Men denna termin så ska jag satsa på skolan! Eller iaf fram till påsk, för om jag gör mina läxor bra fram till påsk afton så får jag en iMac air! WEHOO! Men ska dra nu, puss!


Ingen har rätten

Ingen har rätten att få må som ja gör.., allt är bara skit. Varför var jag tvungen att få Hamna i just denna familj? Jag vill fan inte vara kvar heller. Allt är FML. Ni skriver lixom FML för att ni typ inte får va me kompisar eller för att ni inte fick ta en precing i naveln! Ja e fan seriös. Jag orkar inte, seriöst jag pallar fan inte mer. Vill bara bort iväg någon stans där bara dom jag tycker om finns. Bara FUCK MY LIFE.


På bussen!!

Tja! Sitter på bussen mot ROMME nu :) men ah eftersom vi är 3 så sitter vi ojämnt! Så just nu sitter jag ensam, i tre kvart.., så tänkte LIKA BRA OCH BLOGGA:) men ah vi e framme i Romme vid 09.00 typ? Men vi kommer käka i Romme också! MYS!! Men jaja nu ska ja DUNKA musik, Bye :)


Är me Petra och Jessica

Tja! nu e vi hos Jessica dom ligger och spelar.. kul. men snart ska vi äta TACOS!! WEHOO! men ah palla blogga nu. bloggar senare eller imogon på bussen mot ROMME :D

Elin selander....

Elin...


Älskling, jag älskar dig, jag vet vi bårkar ofta, om allt möjligt, kommer inte enns ihåg vad vi har bråkat om alla gånger! Men bråkar gör systrar! Hoppar du fångar jag dig, gråter du tröstar jag dig och torkar dina tårar! Jag tror ingen vet och förstår hur bar kompisar vi är egentligen! Dom flästa tror nog att vi inte är så bra kommpisar längre! Vilket dom har helt fel om! Tänk alla minnen vi har ihop! Så sjukt mycket! När vi tog foto i skolan ihop, när ja sov hos er och när du kom ïn till mig och hanna och var lite Koko ;) Vi bråkar ju mycket men hur kommer det säg att vi ALLTID blir kommpisar igen? Jo för att vi älskar varandra! Du och jag då nu och föralltid Sötan! PUSS!





minns du denna kväll?




och denna dag?


Jag vet inte vad ni säger, men jag säger MINNEN! <3


Biljetter till romme; CHEK

Tja! Sitter och tittar på The voice! Ganska bra! Men på lördag så blir det romme med Jessica och Petra! Resan dit blir med buss! utan föreldrar WEHO!
Men e hos Petra iaf oh snart kommer Annie pannie! Och sorry för att ja inte bloggat så mycket! Men har haft lite bloggtorka KAN MAN JU SÄGA! Jaha puss!


Petruskan bästis!

nu e ja med Petra sötan! vi snackar me oscar, men de blir romme på lördag istället för biljetterna tills på fredag var slut! Fuck lixom. jaja hare bra, PUSS

Jag älskar dig ♥

/ din bästis


YES ROMME PÅ FREDAG!!!!

Fy fan va taggad jag är! På fredag åker jag Jessie Petra och kanske bea åka till romme ensamma med buss! WEHO! e så jävla taggad! Men nu står petra i duchen sen så ska vi fixa oss och träffa Kitty! vet inte va vi ska göra tyyp va hos mig :S jaja drar nu, puss
!image descriptionimage description

image description


BlOgG time oute

slutar blogga ett tag, men ah, de e bara jobbigt, kommer tbx senare puss

Min kärlek till dig är enkel rak och sann, det e bara ja som krånglar till det ibland..

Tja! e hos petra nu, vi ska kolla skidor men de finns ingen fucking snö...men ah, vi skulle va me gabbe idag, men vi orkar inte, kunde inte sova inatt... men men ah , får se vad vi gör senare puss!

Film me Petra och Jessie!

Tja! Ligger och tittar på film nu! Och vi har planerat att ja Jessie Petra Kitty och Annie kanske ska till Romme på torsdag!! Jaja nu ska vi fortsätta titta! Heidå!


RSS 2.0