kör på 10 dagar!


Dag ett
: Tio Random saker om dig själv.

Dag två: Nio saker du gör varje dag
Dag tre: Åtta saker som irriterar dig
Dag fyra: Sju rädslor / fobier
Dag fem: Sex låtar som du beroende av.
Dag sex: Fem saker du inte kan leva utan.
Dag sju: Fyra minnen du aldrig glömmer.
Dag åtta: Tre ord man inte kan gå en dag utan att använda.
Dag nio: Två saker du önskar att du kunde göra
Dag tio: En person du kan lita på.

Ja.. läste på elins blogg som kör en sådan så gör en också! börjar imorgon! puss!

Solbränd....

77
Sol brännda jaoo

Kom hem för typ en timme sen, Men ikväll ska mamma och pappa bort. Så blir bara mys med syskonen med massa godis :D Men nu så ska jag facbooka lite :)
BLogg you later

Tjeenare mannen!

älska ove sundberg!

Hej! Hann inte blogga imorse för jag var och åkte skidor! (är facktist lite solbrännd) Haha ja, man känner att det bränner lite i ansiktet nu ;) Men om ett litet tag så drar vi till någon restuarang och käkar med några kompisar, Det blir ganska trevligt! Haha jag känner mig tyyp fett stolt att jag hoppade på skidor idag :D Ja..... Men vi ses och hörs vell lite senare då!
obs. Man ser inte solbrännan, har döljt den med smink.

Puss hej <3





Jag saknar dig ♥

Saknar dig sjukt mycket söta unge! ♥

sarri...

förlot att jag inte bloggad idag... Men har varit i skid backen hela dagen! strolande sol! Känner att man fott sig lite färg po ansiktet! men ska käka nu! blir hemma mat idag! Roraka med fläsk! jaja puss hej!

Länk byte med Emilia och Hanna!

image description
image description
Tryck på bilden där uppe eller på länken där nere!

Kolla deras blogg! läs värd! vissa skriver ju bara så för att vara snäll, MEN denna blogg är LÄSVÄRD!!!
www.hannaochemilia.blogg.se www.hannaochemilia.blogg.se

snälla!

hej alla...
ville bara fråga om ni bara skulle kunna trycka på länken och bläddra sen bara kryssa.. för det är min lilla systers blogg, och hon skulle bli super glad om hon fick några SIDOVISNINGAR! så snälla?
www.solnicole.blogg.se


Snälla?
ger länkar!

För jag lever på Choklad och Coca cola


Milka... bästa chokladen någonsin...


Tjenare mannar!
Sitter och käkar milka choklad och dricker cola! Bäst! Det är skit mysigt här i österrike men har skit tråkigt vissa tillfällen... men då är det bara och fråga farfar om man får låna datan! Idag så gick vi upp vid 9 mamma väckte mig :P Men så gjorde jag mig ordning och käka frulle och senare vid ett så drog vi till ett fik och käka! Senare ikväll blir det mexikans restuarang tror jag, med några kompisar! Men imorgon blir det skidor! Men jag har varit taggad till det hela tiden! lixom "åå vad kul! skidor i österrike! strålande sol!" Men är fan inte taggad längre.. känns bara jobbigt och något som ska sabba själva resan! Haha jag vet... Konstigt men ah... Känns bara treksamt!  Men ska lyssna på lite musik nu, och prata med Sabine!
Puss Hej ♥

@at home

Tjenixen!
Har kommit hem nu! Jag åt schnitzel som vanligt :D haha! jag äter fan alltid det! Ja, det blev en tidig middag idag, men det betydet att man kan softa och käka godis hela kvällen! Haha Tjock jag är! men just nu sitter jag och chattar med lollo på facebook! trevlig hon är den tjejen! :D ja men har typ ganska mycket hem längtan... visst det har bara gått 2-3 dagar men saknar alla mina närmsta kompisar jätte mycket! Men imorgon ska nog vi bara softa hemma eller så drar vi och åker skidor. Vet inte vad vi ska göra... Men på kvällen ska vi kanske träffa några kompisar till familjen! Men en sak som är bestämmt är att jag och mamma åka och shoppa galet iallafall! Mamma och jag lixom.. Shopping kompisar, dock inte riktigt samma smak på kläder men ändå! hon är ju plånboken ;) ska förska tigga till mig lite pengar av pappa eller Farfar också! Blev ett litet längre inlägg idag en vad jag brukar göra!
Men hörs senare puss!
Tröja: Marknad i thailand
jeans: Hollister
Munkjacka: Reserved
Puss hej Nikita :)

Drar till fromans snart!

Tja! drar och käkar middag snart! tidig middag blir det men jaja, är iallafall hungrig! Men jag saknar alla så sjukt mycket där hemma! Arvid, Gabbe, Hanna, Jäger, Bianca,  Emilia  men ska dra nu, puss!

kom hem för 20 minuter sen!

Tjena!

kom hem for kanske 20 minuter sen! vi var ju i affären, Men ikväll blir det Resturang fromans :) det är nice där :) men ah, vi köppte lite godis i affären :D haha men hörs senare puss!


Svar till Emelie ♥

Emelie om FRAMME!!!:
Vad fin blogg du har gumman!
Saknar dig <3
Hej Sötnos! Saknar dig jätte mycket! när jag kommer hem fron österrike so moste vi ses! ellerhur? men om du tar kontakt via facebook eller so! so kan vi bestämma en dag :) du är fin du själv gumman!
Puss Nikita ♥

Är i affären :)

tjena! är i affären just nu och ska köpa lite grejer som pappa ska ha, typ några grejer till datan :D men ah, Har iallafall skit kul här i österrike! skit mysigt och bara chillar hela dagarna! Men jag bloggar nog mer när jag kommer hem!
jag just nu ↓
Puss och hej Nikita :)

FRAMME!!!

Tjena tjena!
Är framme i Österrike nu! eller komfram vid tre men vi va tvungna och åka bil i 3 timmar också... Men för kanske en tille sen kom vi fram till Farfar och hämta honom och drog sen till resturangen! Trevlans trevlans! Ja men jag bloggar vell imorgon igen då! PUSS!
Jag just nu :)
PUSS! <3

Åker om en timme!

Tja!

Åker till arlanda om typ en timme!  kanske bloggar på arlanda, det beror på om jag får låna pappas eller mammas iphone, för min har inget internett! Jo! jag kommer att kunna prata via Skype facebook och bloggen såklart! Och mitt pass har gått ut så vi måste åka och göra ett nytt förs också! BROTTOM
jaja men ses senare då! PUSS! ♥


Packat klart!

Tjena!


Har nyss packat klart tills österrike imorgon! Óch käkade nyss! Köttfärssås med spagetti! inte gott... haha! Okej men bloggar nog lite senare och imorgon innan vi åker! Ingen fara! jag har internett i österrike så kommer kunna blogga där med! Så det e ju bra! Men Hanna kanske bloggar lite här! Vi får se!
jaja men planet går klockan 13.00 så åker vell här ifrån typ vid 11, 12? vet inte! men ah! kommer också kunna lägga upp bilder där också! (Y) men jaja! ska fortsätta dunka skrillex nu och så ses eller hörs vi sen! Puss! ♥

Sötnos

Tja!

väntar på att söt ska ringa, hoppas han ringer snart för är skit trött.. men ah. skola imorgon då, sen e det bara hem och packa! WEHOO!
sen på fredag så tar jag ledigt för planet går kl 13.00 så blir som fredag imorgon för mig! men ses imorgon bloggen! puss! <3

Sandra Darling ♥

Tjena Tjena

Är med Sandra just  nu, och smsar lite med Felix. Men vet inte vad vi ska göra, Vi käkade nyss yogurt :D men vi kanske går ut och går eller ngt, vet inte.. men ah. vi hörs senare Puss!

Hej Träningsvärk!

Tja!

Har nyss blivigt klar med mitt och Petras tränings pass :D Säger bara Hej träningsvärk!
jaja men på fredag åker jag till österrike! Så jag passar på att bli i bra form! Och sen var det skit längesen jag ver med Petra! Har så JÄVLA mycket tränings värk nu... det typ svider? Hahah vet inte va petra gör men hon slänger med håret skit mkt på min arm :S men måste stretcha nu! så ses imorgn eller senare! ♥


Petra om 10 !

Petra kommer om 10 minuter! men just nu smsar ja me Petra snackar på facebook med Felix och Hanna :D men ses senare!


www.hannaochemilia.blogg.se

Checka bloggen! (ofta) Den är skit bra!


Snart kommer Petruskan!

tja!

Petra kommer kanske snart! just nu e hon i stan och shoppar tror ja, men hon kommer hit snart tror jag :D Vi kommer nog bara mysa! kanske dra till Någon kompis, vet inte! vå får se... men jo! Måste säga att jag har typ fått virus på min data, så jag kan inte lägga upp bilder... men kan de från telen! :) men hörs senare!

tryck på länken ↓ för att komma till Petra och Annies blogg

www.petraoannie.blogg.se

Jeva Älskling

Idag var jag me Jeva älskling ett litet tag efter skolam, skit mysigt! på statoil och käka godis :D haha! hon är min sköna böna asså! Hön gör mig alltid så glad med sitt humör och sina mysiga kramar! Å du jeva om du läser detta, tack för pengarna och ännu en gång tack för klubban :D jaja men jag ska sova nu så ah bye! ♥


Johanna är in tha hus !

Nej men hej!
Jo, nu är ju jag här ! Johanna Blom, ja, nikita ville att jag skulle gäst blogga, men jag har ingen aning vad jag ska skriva...
Jag heter Johanna Blom och jag är 15 år (y') chill, ja vet ;)
Bor i vaxholm, liten ö i stockholms skärgård :d
ja mitt liv, skola, plugg, kanske liiiiite fritid och sen plugga... nej men nu ska vi inte vara negativa, men jag har sjukt mycket i skolan :( det är fett jobbiiiigt...
just nu tittar jag på tv, i sängen ;) nej men nu så har jag skrivit rätt mycket, vi synes och höres !
PUSS <3



Dagens ängel nr 2

Louise lagerroos

Louise har hjälpt mig med allt! Hon har varit som min syster! Hon gör mig alltid glad! Visst vi har våra bråk men man gör de! Älskar henne otroligt mycket! Hon är skit söt och singel tror jag också!


Dagens ängel nr 1

Felix Skantz

Felix är en kille som går i min skola, en söt och super snäll kille som ni tjejer "INTE" kan satsa på för han är upptagen! Han är en riktig charmis och gör mig alltid glad med sitt sjuka humör! Haha! Han är bara för fin!


mdss mfdss

kommer nog inte blogga så mycket fram tills efter sportlovet... måste kunna göra mina läxor bättre, och massa.. för det går inte så bra för mig i skolan, men kommer nog blogga lite ibland, men på fredag åker jag till österrike till farfar och åker skidor med familjen, så kommer ju blogga innan planet och så! Och kommer nog blogga en del i österrike, vet inte, men tror det! haha men nu lyssnar jag på Skrillex och skälva basen bara åker rakt in i hjärtat, älskar själva ljudet! jaja PUSS!

 (bild funkar inte)


ROMME!!!!

Ja.. God morgon. Gick upp halv fem och gjorde mig ordning, men snart ska vi åka till skolan och vänta på bussen mot romme! Jag ska dit med skolan ;)
Men igår så var jag och mamma o köpte godis, jag köpte pringels rör, Marabou digestive, en till chockad grej med kåla fyllning, och sen tre små flaskor läsk! Två cola och en fanta!
Men ska dra typ nu, så ses, Kram! <3


Dunka dunka med syster och Basse i telen :D

tja!

dte var etgt jag sedan jag bloggade, eller hur? men nu dunkar jag och min syster Skrillex! Trevlans! Men äter lite yoggi musli topp också! Yummie!
Idag så skulle jag sluta 15.30 men fick sluta 12.50 för musik profilen var inställd! Men ja, ska vara social med Min syster och Sebastian nu, så hörs! PUSS!

(kan inte lägga upp bild)

Trött'

Tja! Kom nyss hem från en restaurang men innan restaurangen så var vi på Andys lekland! Det var vell ... Kul! Men måste göra något med familjen ibland också! Men jag har gjort jätte många inlägg men dom har inte publeserats! Werd...
Men hörs puss''


Svar!

Svar!


säg en kille från varje klass i norrbergskolan som du vill ligga med,

"Asså jag tycker ingen är så snygg så ingen"

Och från förra årets nior

"Alla dom va skit fula :D"

har du skickat nakenbilder någon gång?

"nej"
vilken porrsida är din favvo ?
"Håller nt på me sånt"
skulle du banga på att ha
lebbsex: ja
trekant¨:ja
analsex:ja
puss

nämn en snygg tjej från varje klass i norrbergsskolan

Alla är ju snygga men
9:an : emma perner
Louise lagerros
Hanna hellström

8:an : Vicktoria hjälmar
Elin selander

7:an : Linn Vanbeers
Bianca Salming

Nämn en snygg kille från varje klass i norbergsskolan

9:an : Tobias Svensson

8:an : Samuel Östling (tror han heter så) xD

7:an Rickard järnström

Är du i oskuld ?
ja

Vem skulle du välja emellan petra och annie om du var tvungen att välja att ha kvar som vän !!!
Ber om ursäkt men jag kan inte välja mellan mina bästa vänner...

Har du strulat?
ja

Vem vill du träffa mest av annie o petra ??? Just nu Annie, för vi är typ lite haft sura på varandra men inget allvarligt!

Det var alla frågor puss !


RSS 2.0